Mer tid til å være sammen med barna

Ved å fjerne økonomiske, administrative og driftmessige utfordringer i barnehagehverdagen – frigjør vi tid til å være mer med barna.

Alba ble etablert i 2005, og har siden den gang vært leverandør av støttetjenester for barnehager, i tillegg til overtakelser og nyetablering av barnehager. Vi har barnehager i Nord- og Sør-Trøndelag, to barnehager i Østersund og hovedkontoret ligger i Trondheim. Et stadig større nettverk med mange ressurser, flere prosjekter og en rekke ulike ansatte, har gitt oss muligheten til å skape et spennende konsern.

Alba har hele tiden kombinert omfattende bransjekunnskap med en kundenær tilnærming, og sett det som vår oppgave å hjelpe våre kunder med å realisere sitt fulle potensiale. Dette har ført til at vi nå bistår barnehager med alt fra IT- og økonomispørsmål til renhold og vaktmestertjenester.

Vi har spesielt stor lidenskap for eldre hus, og liker å ta vare på gamle tradisjoner. Vår filosofi er at vedlikehold er den beste formen for bygningsvern.